kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

LANAC VREDNOSTI KROZ GLOBAL GAP SISTEM - SME WEEK 2014. - ODRŽANO

Dragi posetioci,

konferencija na temu Lanac vrednosti kroz Global GAP sistem je uspešno održana u Biznis Parku u Bačkom Petrovcu, a detaljniji izveštaj možete pogledati klikom na donji link.

Lanac vrednosti kroz GLOBAL GAP sistem - Izveštaj

U okviru Evropske manifestacije SME WEEK 2014. - "Nedelja malih i srednjih preduzeća", održan je poslovni skup sa temom "Lanac vrednosti kroz GLOBAL GAP sistem".

DATUM i VREME: 26.MART 2014. ; od 11:00 do 14:30h

ORGANIZATORI I UČESNICI KONFERENCIJE:

Konsultanski tim Kreativne Inovacije i QA Center - Beograd

Lanac vrednosi i GLOBAL GAP - organizatori i učesnici

elektronsko poslovanje
global gap
Rade Nikolic
global gap
Zoran Vojvodić

Mesto održavanja konferencije:
Biznis Park - Bački Petrovac

26.MART 2014.

Global gap

Business Park Bački Petrovac je prva domaća, 100% privatna industrijska zona u Republici Srbiji.  Oformljena 2010. godine, ova industrijska zona treba da odgovori na izazove poput stvaranja pogodnog mikroekonomskog okruženja za domaće i strane investitore, otvaranja novih radnih mesta i ekonomskog uzdizanja poslovne zajednice u regionu. GLOBAL GAP
Global GAP
Vladimir Surčinski- Project Manager

 

Lanac vrednosti - PRIJAVLJENE FIRME:

GLOBAL GAP

Salaš Djordjević se prostire na površini od 8 ha zemlje i nalazi se u neposrednoj blizini Palićkog jezera. Izgrađen je sredinom prošlog veka, što ga čini pravim bogatstvom ovog kraja. Vremenom je preuređen, kako bi zadovoljio sve potrebe savremenog čoveka, ali i zadržao svoju autentičnost i prijatan ambijent etno salaša ne umanjujući, već upravo ističući njegove prednosti.

Kontakt: Biljana Đorđević ; 063/ 585-141

 

Global GAP

Preduzeće “Koralšped” posluje od 1994 godine sa sedištem u Subotici, ulica Park Rajhl Ferenca broj 7. Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija-carinsko posredovanje i sve u vezi sa spoljnotrgovinskom delatnošću. Radi pružanja što kompletnije i profesionalnije usluge svojim cenjenim partnerima, “Koralšped” zapošljava četrdesetak radnika, stručno osposobljenih da udovolje i najsloženijim zahtevima i obavezama.

U okviru preduzeća Koralšped, posluje i posebna poslovna jedinica "Salaš Đorđević" iz delatnosti turizma.

Kontakt: Ljubiša Đorđević; 063 / 508 743

 

GLOBAL GAP

Rudolf doo je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge. Osnovano 01.05.1996. godine u Bačkom Petrovcu.
Pretežna delatnost preduzeća je gajenje žita (osim pirinča), leguminoza i uljarica.

Kontakt: Daniela Spevak; 062/782 887


GLOBAL GAP

Zdravo Produkt d.o.o. je mlada porodična firma smeštena u živopisnom selu Riđica na krajnjem severu Vojvodine. Naša glavna delatnost je uzgajanje i prerada voća i povrća. Mi proizvodimo 100% prirodni jabukov sok od svežeg voća, pakovan u Bag in Box sistem (vreća u kutiji).

Kontakt: Goran Gardijan ; 063/ 510-653


GLOBAL GAP

Panon's doo osnovan je 27.12.1997. godine u Sremskoj Mitrovici u privatnom vlasništvu 100%.
Od tada posluje obavljajući više delatnosti u zavisnosti od tržišta. Ima stalno zaposlene radnike i pretežnu delatnost: pružanje računovodstvenih usluga i posredovanje u prodaji turističkih aranžmana koju obavljamo od 2003. godine, a po novom zakonu poseduje i Licencu PTP 112/2010 od 17.02.2010. godine. Turistička agencija je članica Antas-a. 

Kontakt: Dragica Lovraš ; 063/ 801-5454


GLOBAL GAP

Agencija QMS – konsultantske usluge u oblasti sistema kvaliteta (ISO 9001, ISO 27001 / ISO 20000, ISO 22000, ISO 14001, ISO 18001) (uvođenje i uspostavljanje PR, obuke iz oblasti menadžmenta)
LEAD AUDITOR ISO 9001 / ISO 27001

Kontakt: Milan Sušić ; 063/ 327 195

 

Global Gap

Preduzeće Agro-Trade d.o.o. je osnovano 2003. godine kao rezultat dugogodišnjeg gajenja lubenica. Kako se godinama povećavala potražnja lubenica i samim tim njihova proizvodnja t.j. gajenje, pojavila se potreba za osnivanjem preduzeća koje ce se profesionalno baviti proizvodnjom, distribucijom i prodajom ove za ovo podneblje jedinstvene kulture.

Kontakt: Miroslav Kraljik; 063/8826 - 348

 

Global GAP

Pokretač programa PoslovnaZnanja“, kompanija VEZA d.o.o. osnovana je februara 2004 godine u Beogradu. Od svog osnivanja, VEZA d.o.o. ostvarila je uspešnu poslovnu saradnju sa mnogim vodećim kompanijama u Srbiji, kao i u inostranstvu. Široki raspon usluga kompanije VEZA d.o.o. obuhvata primenu najsavremenijih rešenja poslovnog konsaltinga i edukacije u cilju unapređenja vašeg poslovanja.

Kontakt: Miodrag Kostić; 063 /60 80 26

 

Global GAP

Gros doo, Novi Sad osnovano je 2001. godine u Novom Sadu i od tada se bavi izvođenjem građevinskih radova u Srbiji i u Nemačkoj.
Preduzeće ima oko 100 zaposlenih osoba različitih stručnih profila: građevinske i arhitektonske inženjere, građevinske tehničare i visokokvalifikovane i niskokvalifikovane radnije građevinske struke.

Kontakt: Zorica Nikolić i Nikola Stojković; 063/105 65 96.

Global GAP

Lebane je gradsko naselje u Srbiji koje administrativno pripada opštini
Lebane u Jablaničkom okrugu. Prema popisu iz 2002. bilo je 10004 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 9528 stanovnika). Grad je smešten na ušću Šumanke (Šumanske reke) u Jablanicu, koja u daljem toku prolazi kroz Leskovačko polje i poznata je kao najveća sušica u Srbiji (presušuje u letnjim i zimskim mesecima). Lebane se nalazi na magistralnom putu Leskovac – Priština, 21 km jugozapadno od Leskovca, koji je središte Jablaničkog okruga.

Kontakt: Goran Janjić; +381 16 843 710

Global GAP

Preduzetnik.biz je on line portal koji pruža aktuelne vesti iz oblasti preduzetništva, na teriroriji Srbije i regiona.

Kontakt: Rade Repija; 066/820 40 86

Global GAP

Porodična tradicija gajenja vinove loze i proizvodnja vina, po zapisima i po sećanjima naših predaka. Podrum „Probus“ je proizvodjač i i nekoliko vrsta rakija (rakije od grožđa: lozovače,voćne: kruške, višnjevače, kajsijevače, dunje, šljive ...). Vrhunac tradionalne vinske proizvodnje predstavlja nadaleko čuveni bermet čija se receptura čuva kao porodična tajna i prenosi sa kolena na koleno u karlovačkim porodicama.

Kontakt: Vrica; 063 / 80 79 098

 

Global GAP

Adonis je svoju viziju poslovanja izgradio na strastvenoj posvećenosti prirodi, čime je prevaziđena obična trgovina lekovitim biljem. Od samog početka Adonis pro­mo­više edukaciju berača i održiv način iskorišćavanja prirode u cilju očuvanja biodiverziteta. Svaka godina obeležena je novim idejama i novim proizvodima, 
ali bez obzira na sve jedna stvar ostaje ista.

Kontakt: Nebojša Stanojević; 063/101 36 60


Global GAP

Kompanija KWS je počela sa radom 1856. godine u malom mestu Kleinwanzleben u Nemačkoj. Danas KWS predstavlja lidera u oblasti semenske proizvodnje mnogih kultura. Jedini je nezavisni proizvodjač semena, što znači da nije u vlasništvu neke hemijske kompanije.

Kontakt: Suad Kumbarić;


Global Gap

Omladinska zadruga Brigadiri iz Kulpina je novoosnovana zadruga studenata i mladih osoba koji su spremni da obavljaju povremene i privremene poslove. Omladinska zadruga BK Brigadiri omogućava mladim ljudima, studentima, nezaposlenim licima da zarade dodatna sredstva za svoje lične potrebe. Ovim putem promovišemo samostalnost mladih ljudi i njihovu finansijsku nezavisnost.

Kontakt: Branislav Kuštra; 063 / 7360 026


Global GAP

We are all in this together – share one planet, same sky. Organization AGENDA, Center for family support working with young from Disadvantage Neighborhood addressing access to education, support quality of education and discrimination. We work, like many known and unknown people of the world, to bring equality, solidarity, access to rights, mainly to those whose voice is not heard.

Kontakt: Suzana Kaplanović; 063 / 342 394 ; Slavica Komatina; 064 / 6444 711


Global GAP

Институт за стандардизацију Србије (ИСС) је једино национално тело за стандардизацију Републике Србије, установа која има статус правног лица и послује у складу са прописима којима се уређује правни положај јавних служби. Оснивач Института је Влада Републике Србије.

Kontakt: Marijana Petković; 011 / 3409 367

Gloabal GAP

PROMEKS d.o.o. je osnovan 1990. god u Šapcu. Osnovna delatnost preduzeća na samom početku bazirala se na preradi (prženju/pečenju), pakovanju i prodaji kafe, bundevskog semena, suncokreta i kikirikija kao primarnih proizvoda. 

Vremenom, poštujući aktuelne zahteve tržišta, asortiman proizvoda kao i sama delatnost su prošireni, pa se pored prerade poluproizvoda uvodi i proizvodnja sopstvenih proizvoda (šlag i integralni štapići).

Kontakt: Goran Skeledžija; 015 / 375 - 150; Stanković Nikola; Dimitrijević Verica

Global GAP

Медиа Инвент је основан 12.мaja 2000.гoдинe у Нoвoм Сaду у врeмe нeнaклoњeнo врeднoстимa. Mнoгe приликe су дoлaзилe и oдлaзилe, a знaњe тaвoрилo, aкo му мaштa ниje пoмaгaлa. Taкo je, у нeврeмe нaстao и прojeкaт ’’Пут кa врху’’ тeмeљнa врeднoст компаније. Мото пројекта je дa инфoрмишe, aфирмишe, прoмoвишe, мoтивишe и инспиришe и да утиче на стварање квaлитeтниjег привредног aмбиjeнта.

Kontakt: Zoran Milenović; 062/88-78-560 i Aleksandra Čabarkapa; 069 / 235 45 14

Global Gap

Clarendon Resources Ltd. is a UK based company and founder of Clarendon Balkan Beograd d.o.o. as its subsidiary. Clarendon is active in various sectors within a number of countries and continents globally. Our expertise is Engineering, Project management and Project Finance for various markets including renewable energy, metals, mining, agribusiness and ‘green’ environmental projects.

Kontakt: Nikola Tomašević - 060/33 08 033


Global Gap

Agencija Caroty Financie
Agencija za poslove stečajnog upravnika, privatnog istražitelja, sudski veštak, konsalting i menadžment

Kontakt: Đorđe Ostojić; 063/511-194