kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Biznis Baza 2008. Inovativni štand


Međunarodni sajam preduzetnika, Biznis Baza, ostaće zapamćen po izgradnji "Disko Štanda" na Beogradskom Sajmu, i rušenju tabua, ustaljenih normi i formalnih poslovnih pravila ponašanja, Novembar 2008.

bb1 bb2 bb3

U saradnji sa gospođom Zitom Molnar iz Nemačke, uspešno je organizovana poslovna žurka na Beogradskom Sajmu 2008.godine. Stotine privrednika je uživalo u neformalnom okupljanju na kome su uz koktel i opuštenu atmosferu uživali sklapajući poslovne aranžmane.

bb4 bb5

Otvoreni prostor je poslužio kao inspiracija privrednicima za nove poslovne izazove i upuštenje u rizike koje poslovni život neizostavno nosi sa sobom.

Iz sadašnjeg ugla, kada gledam iz 2017.godine, primećujem da je nakon ove 2008.godine, naglo počela da opada popularnost sajmova uopšte, ne samo Beogradskog. Vreme se jako brzo promenilo, ko se nije prilagodio, ispao je iz igre. Mi samo možemo da gledamo velelepnu građevinu Beogradskog sajma ia da se pitamo čemu će biti prilagođen.