kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Haccp plan i haccp program uvedeni su kod klijenata u ugostiteljskim objektima.


Haccp plan je jedinstven za svaki objekat

Haccp program je jedinstven za svaki ugostiteljski objekat I taj plan se sprovodi u cilju obezbedjenja zdravstvene zastite prehrambenih proizvoda. Haccp cena se krece od 400 do 800 eura. Hasap standard se naziva sertifikovani haccp plan pri čemu sertifikacija sistema nije obavezna u Srbiji.

NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDETI NEKE OD KLIJENATA KOJIMA SMO RADILI UVODJENJE HASAPA. CENE ZA UVODJENJE HASAP SISTEMA IZNOSE OD 400 DO 800 EURA, U ZAVISNOSTI OD OBIMA POSLA. ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 064-299-33-78 - ZORAN VOJVODIĆ

"Poštovanjem definisanog kodeksa ponašanja Kreativne Inovacije obezbeđuju poverenje svojih klijenata."

Haccp program uveden je u Restoran Mihajlović iz Nove Pazove

haccp planhaccp program Restoran Mihajlović se nalazi u Novoj Pazovi, a osnovna delatnost je organizovanje svadbenih i drugih većih svečanih i poslovnih ručkova, kapaciteta do 425 mesta. Kako bi osigurali zdravstvenu bezbednost proizvoda odlučili su se da uvedu haccp plan u svoj restoran i da haccp program prilagode svome poslovanju. Još od samog početka, od 1990. godine, jako puno se vodilo računa o kvalitetu usluge, ljubaznosti osoblja i prijatnom ambijentu. Prateći moderne tokove poslovanja, odlučeno je da se uvede hasap sistem u cilju postizanja još većeg zadovoljstva korisnika usluga.

Haccp program se prilagodjava objektu

haccp planhaccp program Posebna Restoran "Staro Mesto", nalazi se u glavnoj ulici u Novoj Pazovi. Staro Mesto čuva duh minulih vremena, smešten u staroj vojvođanskoj kući gde se modernim detaljima pomirilo staro i novo. Domaćinska atmosfera, prefinjeni stil, hrana koja se priprema po starim proverenim receptima, ambijentom koji pruža hedonistički osećaj, učiniće vaš boravak nezaboravnim. Hasap sistem je implementiran i funkcioniše, tako da je zagarantovana zdravstvena ispravnost gotovih jela. Odlukom menadžemnta objekta da implementiraju haccp plan pokazuje se briga o korisnicima usluga.

 

Haccp cena se kreće od 400 do 800 Eura

haccp plan hacc program

Etno restoran Vlaška Kuća je prilagodio haccp plan i program svojim potrebama


Etno restoran "Vlaška Kuća", nalazi se u Velikoj Vrbici, kraj Kladova, sa osnovnom željom da tradiciju Vlaškog naroda približi svima putem gostoljubivosti i vlaške kuhinje. U svoj restoran domaće kuhinje uveli su haccp plan tako što su ga prilagodili svojim potrebama, tako da je haccp program funkcionalan i održiv. Imate mogućnost zakupa Belog Šatora, koji se koristi za razne manifestacije i proslave, a pored toga možete naručiti ketering. Ukoliko želite da upoznate Vlašku kuhinju i uverite se u istinsku ljubaznost ljudi sa ovog područja, onda je Vlaška kuća pravo mesto za vas. Radi obezbeđenja zdravstvene ispravnosti gotovih jela, uveden je hasap sistem.

Haccp plan u Restoranu Dičina je prilagodjen potrebama zaposlenih

haccp plan haccp program Restoran Dičina se nalazu na putu Beograd - Čačak, kod Preljine. Radno vreme je od 7 - 23h i u tom periodu možete dobiti vrhunsko praseće i jagnjeće pečenje, specijalitete sa roštilja, čorbe, razne salate, pri čemu haccp plan i program garantuju zdravstvenu bezbednost proizvoda. Možete organizovati i sve vrste slavlja do 50 gostiju, s tim što o zdravstvenoj bezbednosti gotovih jela ne morate brinuti, s obzirom da je visoka svet o posvećenosti kvalitetu hrane dokazana i uvođenjem hasap sistema.

 


Hasap standard je sertifikovani haccp program

haccp plan haccp program

HACCP PLAN koji prati definisani HACCP PROGRAM sastavni su deo poslovne politike Pečenjare Marinković iz Parmenca kod Čačka


"Pečenjara Marinković" poseduje klanicu u svom pogonu za sitnu stoku i papkare. Radi dobijanja posebnih veterinarskih dozvola, a i radi obezbeđenja zdravstveno bezbednih proizvoda uveden je hasap sistem. Urađeno je snimanje stanja i definisane su korekcije u objektu koje su neophodne i urađena je obuka osoblja. Haccp plan i program funkcionišu i redovno se proveravaju.
"Pečenjara Marinković", posluje od 1990. godine, nastavivši porodičnu tradiciju obrade, pečenja i plasmana sitne stoke koja datira više od 50 godina. Proces pečenja se vrši isključivo na bukovim drvima i po receptu koji je karakterističan za ove krajeve, što nije u suprotnosti sa pravilima haccp plana, več predstavalja dokaz da se haccp program može prilagoditi tradicionalnom načinu pripreme.


Haccp cena zavisi od obima posla pri uvodjenju haccp plana.

Idi na:
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI ; Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 2; Nova Pazova, Čačak, Kladovo
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA -KLIJENTI 3; Vrnjačka Banja, Beograd, Novi Sad
HACCP PLAN - PROGAM - HACCP CENA - KLIJENTI 4; Sremska Mitrovica, Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 5; Beograd, Novi Sad

HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 6; Inđija, Beograd