kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Haccp plan i haccp program uvedeni su kod klijenata u ugostiteljskim objektima.


Haccp plan je jedinstven za svaki objekat

Haccp program je jedinstven za svaki objekat I taj plan se sprovodi u cilju obezbedjenja zdravstvene zastite prehrambenih proizvoda. Haccp cena se krece od 400 do 800 eura. Hasap standard se naziva sertifikovani haccp plan pri čemu sertifikacija sistema nije obavezna u Srbiji.

NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDETI NEKE OD KLIJENATA KOJIMA SMO RADILI UVODJENJE HASAPA. CENE ZA UVODJENJE HASAP SISTEMA IZNOSE OD 400 DO 800 EURA, U ZAVISNOSTI OD OBIMA POSLA. ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 064-299-33-78 - ZORAN VOJVODIĆ

"Poštovanjem definisanog kodeksa ponašanja Kreativne Inovacije obezbeđuju poverenje svojih klijenata."

Haccp program u restranu Dukat- Vrnjačka Banja

haccp plan haccp program Restoran domaće kuhinje "Dukat" je posebno poznat po zdravoj i prirodnoj hrani. U ponudi se nalazi veliki broj hladnih i toplih predjela, gotovih jela - variva kao i veliki izbor jela po narudžbini dok haccp plan i haccp program potvrdjuju zdravstvenu bezbednost gotovih proizvoda. Razne vrste salata, peciva i poslastica upotpunjuju ovu ponudu, a kao jedan od dokaza o posvećenosti poslu, i brigi za goste restorana uveden je hasap sistem, radi dodatnog obezbeđenja zdravstvene bezbednosti.

Haccp program se prilagodjava objektu

haccp plan haccp program

Restoran Kruna je haccp plan prilagodio svom poslovanju

Posebna priča o lepoti Vrnjačke Banje je "Restoran Kruna" gde je haccp plan prilagodjen zaposlenima kako bi haccp program bio sproveden bez teškoća.
U centralnom delu parka, između tri mineralna izvora, sagrađen pre 150 godina u stilu starih banjskih vila, sa brižljivo odabranim detaljima, ukrasnim cvećem, drvećem i fontanom u kojoj, uz žubor vode plivaju patke, lociran je ovaj predivan restoran. Za sva Vaša druženja u predivnom ambijentu, sa pogledom na banjsko jezero uz degustaciju velikog izbora gurmanskih specijaliteta i jela domaće kuhinje, zadovoljstvo će Vam dopuniti starogradska akustična muzika.

 

Hasap standard je sertifikovani haccp program

haccp cena haccp plan

Haccp program je prilagodjen potrebama zaposlenih

U Etno kući Horizont, hrana se isključivo priprema na starinski način, kao u vremenima bez električne struje, isključivo u furuni, zidanom saču, pečenjari i na roštilju, a jela krčkaju na smederevcu i sve to samo na drvima! U planinoskoj kući Horizont mogu se probati neka davno zaboravljena jela iz kuhinja naših prabaka, uživati u tradicionalnim kuvanim gurmanlucima i roštilju za koji se meso priprema kao u vreme kada nije postojala mašina za mlevenje mesa. Tako da smo haccp plan i program prilagodili svojim potrebama. Sve se služi u zemljanim posudama i tanjirima. Zbog svega navedenog, poseban izazov je predstavljalo uvođenje hasap sistema.

Haccp cena se kreće od 400 do 800 Eura

haccp cenahaccp plan

Caffe Blue Wave je uveo haccp program


Caffe "Blue Wave" se nalazi u Beogradu, na Dorćolu, na Dunavskom keju kod sportskog centra gde Vam pruža prijatnu atmosferu pored reke i mogućnost da se opustite i uživate. U ponudi su sveže palačinke, sendviči, salate, sladoled, torte, kolači, voćne salate i još mnogo toga dok je haccp plan uveden od 2011 . Uveden je hasap sistem, osoblje je obučeno za rad u hasap sistemu, i time je dodatno osigurana zdravstvena bezbednost proizvoda, a usluga je podignuta na viši nivo.

 


Haccp plan je uveden u Kafiću Route 66 a haccp program je prilagodjen objektu

haccp programhaccp plan Caffe "Route 66" se nalazi u Novom sadu, a sa raznolikim asortimanom pića, koktela, voćnih kupova u opuštenoj atmosferi, uz zvuke uvek dobre muzike, dnevna varijanta kluba samo nagoveštava ono što se u večernjim časovima dešava. Od srede do nedelje gostuju male i velike zvezde iz najrazličitijih muzičkih žanrova. Nastavićemo da se trudimo da sve vaše želje ispunimo i dovedemo vaše i naše miljenike dok bezbednost proizvoda osiguravamo kroz uvedeni haccp plan i haccp program. Od 05. Avgusta 2006. godine "Klub Route66" je počeo sa radom i od tada se klupska scena u Novom Sadu zauvek promenila.


Haccp cena zavisi od obima posla pri uvodjenju haccp plana.

Idi na:
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI ; Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 2; Nova Pazova, Čačak, Kladovo
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA -KLIJENTI 3; Vrnjačka Banja, Beograd, Novi Sad
HACCP PLAN - PROGAM - HACCP CENA - KLIJENTI 4; Sremska Mitrovica, Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 5; Beograd, Novi Sad

HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 6; Inđija, Beograd