kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Haccp plan i haccp program uvedeni su kod klijenata u preduzećima.


Haccp plan je jedinstven za svaki objekat

Haccp program je jedinstven za svaki objekat I taj plan se sprovodi u cilju obezbedjenja zdravstvene zastite prehrambenih proizvoda. Haccp cena se krece od 400 do 800 eura. Hasap standard se naziva sertifikovani haccp plan pri čemu sertifikacija sistema nije obavezna u Srbiji.

NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDETI NEKE OD KLIJENATA KOJIMA SMO RADILI UVODJENJE HASAPA. CENE ZA UVODJENJE HASAP SISTEMA IZNOSE OD 400 DO 800 EURA, U ZAVISNOSTI OD OBIMA POSLA. ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 064-299-33-78 - ZORAN VOJVODIĆ

"Poštovanjem definisanog kodeksa ponašanja Kreativne Inovacije obezbeđuju poverenje svojih klijenata."

Haccp program uveden je u KJP Đunis iz Uba

haccp plan Komunalno preduzeće u Ubu, donelo je odluku o uvodjenju hasapa u vodovodu, kako bi dodatno podigla nivo zdravstvene bezbednosti vode za piće kroz definsani haccp plan. Misija KJP Djunis je da na osnovu prirodnih resursa, tehničko-tehnološke opremljenosti i kadrovskog potencijala kojima raspolaže, obezbedi svojim potrošačima uredno, kvalitetno i ekonomski zadovoljavajuće pružanje komunalnih usluga sa ciljem unapređenja životnih uslova građana i posebnim osvrtom na zaštitu životne sredine dok haccp program potvrđuje njihovu opredeljenost za održanje bezbenosti vode.

Haccp program se prilagodjava objektu

haccp program

ABC Junior je prilagodio haccp program svojim potrebama

PU ABC Junior se nalazi u Zemunu na adresi Novogradska 13.
Od osnivanja, 2002 godine, dosledan svojoj ideji o holističkom pristupu dečjoj ličnosti, živi dečji vrtić ABC JUNIOR. Haccp progam i haccp plan prilagodjeni su potrebama zaposlenih. Predškolska ustanova, sa akreditovanim programima, tvorac je tri posebna programa koji čine njegove specifičnosti i svrstavaju ga u ekološki vrtić.
To su: Program zdrave ishrane; ekološki program, program savremenih obrazovnih metoda. Uvođenjem hasapa menadžemnt ABC Juniora je pokazao visoku svest i brigu za zdravstvenu ispravnost gotovih jela.

 

Haccp plan u Grillu Viner je prilagodjen potrebama zaposlenih

haccp programhaccp plan

Fast food Viner, nalazi se u Beogradu, u ulici Kralja Petra u uveo je haccp plan, tako što je haccp program prilagodio svojim potrebama. U ponudi se nalazi sve od Roštilja, jela po porudžbini, salata, palačinki, sendviča i ostalih jela koja će zadovoljiti Vašu potrebu ukoliko ste gladni. Uveden je hasap sistem, tako je obezbeđen visok standard zdravstvene bezbednost hrane.

Hasap standard je sertifikovani haccp program

haccp cena

Haccp plan koji prati definisani haccp program sastavni su deo poslovanja Pekare LuLu

Pekara LuLu, se nalazi u Beogradu, proizvodni i prodajni pogon u Petra Martinovića, i jedan prodajni deo u Požeškoj ulici. Raznolikost pekarskih proizvoda, vrhunski kvalitet, ljubazno i nasmejano osoblje, kao i uveden hasap sistem, su osnovni atributi po kojima se ova pekara ističe. Posetite ih i isprobajte vrhunske pekarske proizvode, nećete pogrešiti, dok bezbednost hrane potvrdjuje definisani haccp plan i program koji se redovno odrzavaju.


haccp plan haccp program

Ceca torta iz S.Mitrovice je uvela haccp plan

Ceca torta, se nalazi u Sremskoj Mitrovici u Dunavskoj ulici i nudi vam fenomenalne poslastice. Torte i kolači su osnovni proizvodi koji su u ponudi, od čega je ceo biznis i započet, da bi kasnije u ponudu obogatili slanim predjelima.
Posvećenost poslu, prilagodjen haccp plan, privrženost korisnicima, uveden hasap sistem, kao i usaglađen haccp program,
kreativnost u izradi proizvoda izdvaja "Ceca tortu" od ostalih poslastičarnica na tržištu.

Haccp cena se kreće od 400 do 800 Eura

haccp cena haccp plan

Haccp program je sastavni deo poslovne politike poslastičarnice Evany - Beograd

Evany d.o.o. je porodična firma koja se nalazi u Beogradu i koja je nastala kao plod dugogodišnje želje, da se ljubav prema ovom poslu pretoči u zadovoljstvo za naše klijente i nas pri čemu uvedeni haccp plan i program obezbedjuje zdravstvenu ispravnost.
Recepti po kojima se izrađuju kolači i torte su, potvrđeni, tradicionalni kao i moderni recepti, za kolače i torte visokog kvaliteta.
Želja nam je da na tržište donesemo koncept "kvalitet pre svega"

 

haccp program

"Vrtić Vivak" je predškolska ustanova koja se nalazi u Beogradu u ulici Milovana Marinkovića koji svoju posvećenost poslu potvrdjuje kroz definisani haccp plan i program. Uveden je hasap sistem za bezbednost hrane u kuhinji u kojoj se priprema hrana za decu koja borave u ovoj predškolskoj ustanovi.


Haccp cena zavisi od obima posla pri uvodjenju haccp plana.

Idi na:
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI ; Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 2; Nova Pazova, Čačak, Kladovo
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA -KLIJENTI 3; Vrnjačka Banja, Beograd, Novi Sad
HACCP PLAN - PROGAM - HACCP CENA - KLIJENTI 4; Sremska Mitrovica, Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 5; Beograd, Novi Sad

HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 6; Inđija, Beograd