kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Haccp plan i haccp program uvedeni su kod klijenata koji se bave proizvdonjom


Haccp plan je jedinstven za svaki objekat

Haccp program je jedinstven za svaki objekat i taj plan se sprovodi u cilju obezbedjenja zdravstvene zastite prehrambenih proizvoda. Haccp cena se krece od 400 do 800 eura. Hasap standard se naziva sertifikovani haccp plan pri čemu sertifikacija sistema nije obavezna u Srbiji.

NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDETI NEKE OD KLIJENATA KOJIMA SMO RADILI UVODJENJE HASAPA. CENE ZA UVODJENJE HASAP SISTEMA IZNOSE OD 400 DO 800 EURA, U ZAVISNOSTI OD OBIMA POSLA. ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 064-299-33-78 - ZORAN VOJVODIĆ

"Poštovanjem definisanog kodeksa ponašanja Kreativne Inovacije obezbeđuju poverenje svojih klijenata."

Haccp program je uveden u preduzeću Elixpharm ih Zemuna

haccp plan haccp program Preduzeće Elix Pharm d.o.o., se nalazi u Zemunu - Beograd. Zbog potrebe ulaska u velike distributivne centre uveden je hasap sistem, kao potvrda zdravstvene bezbednosti proizvoda. Proizvodi Bronhis i Immuno mix su dijetetski proizvodi na bazi meda i lekovitog bilja. Ukoliko vodite računa o fizičkom zdravlju vašeg tela, pogledajte sajt i detalje u vezi sa proizvodima. Haccp plan garantuje zdravstvenu bezbednost proizvoda, dok se haccp program sprovodi od strane zaposlenih.

Haccp program se prilagodjava objektu

haccp plan haccp program

Preduzeće Zdravi i Lepi je uvelo haccp plan i sprovode haccp program koji je prilagođen njihovim potrebama

Preduzeće Zdravi i Lepi se nalazi u Beogradu, a u ponudi su proizvodi sirupi, gelovi, tinkture, čajevi i kreme koji Vam pomažu u dostizanju harmonije duha i tela. Uveden je hasap sistem radi obezbeđenja zdravstvene ispravnosti proizvoda u čiji sastav ulaze razne vrste bilja. Haccp plan je sastani deo haccp programa i redovno se kontroliše njegovo funkcionisanje.

 

Haccp plan koji prati definisani haccp program sastavni su deo poslovanja Farmaflore

haccp plan haccp program

Preduzeće Farmaflora se nalazi u Beogradu, a proizvodni program obuhvataju čajevi, kapi, melemi, kreme i prah za jačanje organizma. Menadžemnt preduzeća je odlučio da uvede haccp plan i da haccp program prilagodi svojim potrebama. Svaki preparat predstavlja mešavinu 5 - 10 biljnih sirovina, koje se međusobno dopunjavaju i jedna drugoj pojačavaju dekstvo. Uveden je i hasap sistem radi obezbeđenja zdravstvene bezbednosti proizvoda.

Haccp cena se kreće od 400 do 800 Eura

haccp plan haccp program

HACCP PLAN koji prati definisani HACCP PROGRAM sastavni su deo poslovne politike preduzeća Dimitri trade iz Novog Sada


Preduzeće Dimitri Trade Com se nalazi u Novom Sadu u Karađorđevoj ulici. Preduzeće je osnovano sa ciljem snabdevanja tržišta najprefinjenijim repromaterijalom iz Turske, da bi kasnije proširili poslovanje na Canah i Zeolit. Canah je skup proizvod od konoplje, ulje, proteinski puder, lomljeno seme, losion i brašno, predstavlja sve što vam je potrebno da živite zdravo. U cilju obezbeđenja zdravstvene bezbednosti svojih proizvoda odlučeno je da se uvede haccp plan, pri čemu je haccp program prilagođen objektu i zaposlenima. Zeolit je mineral, potpuno ekološki proizvod, koji se primenjuje u povrtarstvu i ratarstvu, pri čemu poboljšava kvalitet poljoprivrednih proizvoda. Haccp program se redovno proverava od strane externih proverivača, dok haccp plan sprovode zaposleni.

 


Haccp cena zavisi od obima posla pri uvodjenju haccp plana.

Idi na:
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI ; Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 2; Nova Pazova, Čačak, Kladovo
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA -KLIJENTI 3; Vrnjačka Banja, Beograd, Novi Sad
HACCP PLAN - PROGAM - HACCP CENA - KLIJENTI 4; Sremska Mitrovica, Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 5; Beograd, Novi Sad

HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 6; Inđija, Beograd