kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Haccp plan i haccp program uvedeni su sledećim preduzećima.


Haccp plan je jedinstven za svaki objekat

Haccp program je jedinstven za svako preduzeće i taj plan se sprovodi u cilju obezbedjenja zdravstvene zastite prehrambenih proizvoda. Haccp cena se krece od 400 do 800 eura. Hasap standard se naziva sertifikovani haccp plan pri čemu sertifikacija sistema nije obavezna u Srbiji.

NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDETI NEKE OD KLIJENATA KOJIMA SMO RADILI UVODJENJE HASAPA. CENE ZA UVODJENJE HASAP SISTEMA IZNOSE OD 400 DO 800 EURA, U ZAVISNOSTI OD OBIMA POSLA. ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE 064-299-33-78 - ZORAN VOJVODIĆ

"Poštovanjem definisanog kodeksa ponašanja Kreativne Inovacije obezbeđuju poverenje svojih klijenata."

Hasap plan Hrsko Cheese je 100% sir, pažljivo odabran među najkvalitetnijim domaćim proizvođačima. Savremenom metodom prerade, sušenjem toplim vazduhom, pretvoren u hrskave listove obogaćene solju i začinima.

Hrsko Cheese je nezaobilazna grickalica namenjena konzumiranju u gotovo svakom trenutku. Bilo kao obrok za sebe ili dodatak svakodnevnoj ishrani, brzo i efikasno daje organizmu neophodne proteine i energiju.
Hranljiva vrednost Hrsko Cheese-a je identična vrednosti samog sira. Hrsko Cheese NIJE PRIPREMLJEN UZ DODATNE MASTI već sadrži isključivo mlečne masti i kao takav ne doprinosi gojaznosti i drugim štetnim efektima po zdravlje. Ne više od samog sira.


Haccp plan je uveden u preduzeća koja proizvode dijetetske suplemente

haccp plan

Preduzeće Mineral Life doo Beograd, bavi se pripremom i pakovanjem zeolita. Zeolit je izuzetno poželjan u ishrani ljudi i životanja zbog mnogobrojnih pozitivnih uticaja organizam.

Zeolit je snažan detoksikator organizma.Vrši snažnu detoksikaciju organizma od teških metala, hebricida, pesticida, nitrozamina, aflatoksina, mikrotoksina, radioaktivnih supstanci, UV zračenja, amonijaka, laktata, kod dugotrajnog uzimanja lekova, hemo i radioterapije, kontaceptivnih tableta, kod viška glukoze, želudačne kiseline, virusa u organizmu.

Zeolit je apsorbens koji direktno čisti telo i iz njega uspešno i sigurno odstranjuje tešeke metale i druge toksine, vraća Ph vrednost ćelija na neutralnu vrednost. Omogućava optimalnu zaštitu ćelija i može usporiti starenje. Ima važnu ulogu u balansiranju imunološkog sistema. Velika prednost ovakvog prirodnog postupaka detoksikacije tela je, da se toksini izlučuju 100%.


Haccp program je uveden u preduzeću za proizvodnju hrane za ribu

Haccp plan

Dobrodošli u Maxi Carp Shop online prodavnicu ribolovačkog pribora!

Preduzeće M & B 2012 doo Inđija, počelo je sa proizvodnjom hrane za ribu. Radi obezbeđenja zdravstvene bezbednosti proizvoda uveden je hasap sistem.

Haccp program se prilagodjava objektu

hasap plan

"FIRM INTERNATIONAL!"d.o.o je firma koja posluje od 1992. godine, a pod ovim imenom je registrovana 2005. godine. Sedište firme je u Beogradu, u Ulici Deligradska br. 11, u Srbiji.
Bavimo se medjunarodnom trgovinom: margarinima, palminim uljima i mastima, čokoladama, biljnim kremovima kao i drugim proizvodima za profesionalnu upotrebu u pekarstvu i poslastičarstvu.
Ekskluzivni smo zastupnici italijanske fabrike "UNIGRA", koja je medju vodećim u svetu u proizvodnji margarina, biljnih kremova i ulja kao i drugih preko 2000 različitih proizvoda.

Haccp program uveden je u preduzeće Tronoša doo iz Loznice

haccp plan Menadžemnt preduzeća PMV Tronoša doo iz Loznice, doneo je odluku o uvođenju hasapa u svoj proizvodni pogon, kako bi pojačao sigurnost vode u zdravstveno bezbednom pogledu. Preduzeće se kroz društvenu odgovornost  prema proizvodu, zadovoljstvu klijenata i zaposlenih favorizujemo humano upravljanje prirodnim i ljudskim  resursima. Uvedeni haccp plan kao sastavni deo haccp programa, predstavalj jedan od dokaza o visokoj svesti menadžmenta preduzeća po pitanju zdravstvene bezbednosti vode za piće. U poslovnim poduhvatima vođeni smo principom poštovanja zakona, etičkih normi, racionalnim korišćenjem  prirodnih resursa  i podizanju ekološke svesti.

Haccp cena zavisi od obima posla pri uvodjenju haccp plana.

Idi na:
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI ; Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 2; Nova Pazova, Čačak, Kladovo
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA -KLIJENTI 3; Vrnjačka Banja, Beograd, Novi Sad
HACCP PLAN - PROGAM - HACCP CENA - KLIJENTI 4; Sremska Mitrovica, Beograd
HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 5; Beograd, Novi Sad

HACCP PLAN - PROGRAM - HACCP CENA - KLIJENTI 6; Inđija, Beograd