kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Trening Javni nastup i prezentacija

U Prolom Banji održan je trening "Javni nastup i prezentacija" za Udruženje žena preduzetnica EVE Valjevo, Jun 2009. Ovaj trening je organizovan jer su žene preduzetnice, članice udruženja, iskazale potrebu za ovim treningom. Uvidele su da na sajamskim manifestacijama ne ostvaruju pozitivne rezultate u smislu uspostavljanja kontakta sa poslovnim partnerima, usled slabog javnog nastupa i loše pripremljene prezentacije svojih proizvoda.

javni nastup i prezentacija javni nastup i prezentacija trening javni nastup i prezentacija

Kratak teoretski uvod u trening Javni nastup i prezentacija i pozdravna reč Ljubice Marković, Predsednice Udruženja EVE Valjevo.

Javni nastup i prezentacija - kako otkloniti tremu

javni nastup i prezentacija javni nastup i prezentacija javni nastup i prezentacija

Oko 30 preduzetnica je prisustvovalo treningu Javni nastup i prezentacija. Najviše pažnje je bilo posvećeno metodama otklanjanja treme pred javni nastup. Kako uspešno započeti prezentaciju, bez obzira na tehničke poteškoće koje su uvek faktor iznenađenja i koje mogu upropastiti celokupnu pripremu pred javni nastup.

Dosta diskusije i analize treninga Javni nastup i prezentacija, koja se odnosila na kvalitetnu pripremu pred nastup pred publikom

Radionica Javni nastup i prezentacija - priprema

javni nastup i prezentacija javni nastup i prezentacija javni nastup i prezentacija

Priprema za radionicu na treningu Javni nastup i prezentacija na kojoj su učesnice treninga imale zadatak da svoju poslovnu ideju prezentuju i da istovremeno preuzmu ulogu koja im je dodeljena slučajnim odabirom. Imale su 30 minuta da se pripreme pred javni nastup, a zatim i da što uspešnije prezentuju ideju ostalim učenicima koje su imale ulogu posmatrača. Nakon održane radionice, usledila je diskusija na kojoj su analizirane dobre i loše strane prezentacijskih veština koje su polaznice treninga pokazale.

Javni nastup i prezentacija - zaključak treninga

Nakon održanog treninga usledilo je i osveženje za trenere treninga Javni nastup i prezentacija ...

Nakon održanog treninga, nastavili smo sa druženjem i poslovnim sastancima, na kojima je ugovoren naredni trening na temu Javni nastup i prezentacija u Banja Luci, za žene preduzetnice.

Cena izvođenja treninga javni nastup i prezentacija iznosi od 400 do 800 Eura u zavisnosti od broja polaznika i broja dana izvođenja treninga.
Ukoliko ste zainteresovani za održavanje ovog trening kako biste poboljšali svoje prezentacijske veštine i kako biste se upoznali sa tehnikama otklanjanja treme pred javni nastup, pozovite 064-299-33-78 (Zoran Vojvodić) u vezi dodatnih detalja.

Pogledajte još i:
- Javni nastup i prezentacija - Trening Banja Luka