kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Trening upravljanje konfliktima yura

Za menadžment Kompanije YURA Corporation d.o.o., u Leskovcu 09.06.2012 i Nišu 16.06.2012., održan je jednodnevni trening na temu "Trening upravljanje konfliktima"

PREPORUKA KONSULTANATA:

Pre nego što odaberete trening za vaše zaposlene, preporučujemo da uradite Skeniranje kompanije i menadžerskog tima ljudi.

IIOSS konsalting alat, utvrđuje stvarne potrebe za treninzima Vašeg menadžerskog tima u roku od 48 sati.

Pozovite nas da Vam prezentujemo IIOSS konsalting alat u prostorijama Vaše organizacije.

call button


Komunikacija i rešavanje konflikata - Otvaranje i uvod u trening

Trening Komunikacija i rešavanje konflikata 1 trening upravljanje konfliktima Trening Komunikacija i rešavanje konflikata 4

U odličnoj atmosferi, održan je trening Komunikacija i rešavanje konflikata za oko 40 polaznika.

Komentar učesnika: "Trening upravljanje konfliktima je vrlo koristan, posebno mi je korisno naučeno o konfliktima i sukobima mišljenja "

Komunikacija i rešavanje konflikata 3 Komunikacija i rešavanje konflikata 6 Komunikacija i rešavanje konflikata 5

Komentar učesnika treninga Komunikacija i rešavanje konflikata: "Shvatio sam na koji način ću u buduće moći da motivišem ljude, kako bi se radnici što bolje osećali i što lakše obavljali svoj posao"

Komentar učesnika treninga Komunikacija i rešavanje konflikata: "Mogućnost praktične primene svega naučenog na treningu kao i učenje kroz vežbe"

Trening upravljanje konfliktima - drugi dan treninga

Komunikacija i rešavanje konflikata 7 Komunikacija i rešavanje konflikata 8 Komunikacija i rešavanje konflikata 8

Komentar učesnika: "Smatram da je svaki modul kroz trening upravljanje konfliktima bio veoma koristan, najmanje korisne su bile pauze"

Trening Komunikacija i rešavanje konflikata 9 Komunikacija i rešavanje konflikata 91 Komunikacija i rešavanje konflikata 92

Komunikacija i rešavanje konflikata - radionica

Komentar učesnika treninga Komunikacija i rešavanje konflikata: "Najkorisnije je to što su svi mogli aktivno da učestvuju i iskažu svoje mišljenje. Ovo mi se generalno dopalo, a deo treninga koji se odnosi na savete kako rešiti konflikte sa ljudima je najkorisniji"

Komentar učesnika: "Trening upravljanje konfliktima je pokazao da imamo odličnu teoriju i praktično iskustvo za pozicije koje imamo u kompaniji. "

Komunikacija i rešavanje konflikata - Pakovanje svega naučenog

Trening Komunikacija i rešavanje konflikata 93

Komentar učesnika treninga Komunikacija i rešavanje konflikata: "Najkorisniji su delovi o rešavanju konflikata, timskom radu i liderstvu. Trebalo bi više dana da traje trening !!! "

Povezane stranice:

Timski rad i izgradnja tima - AIESEC Beograd
Važnost liderstva - BEST Niš
Dinamika i konflikti u timu - BEST Niš
Upravljanje projektima i upravljanje vremenom - BEST Niš