kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Dinamika i konflikti u timu - Niš - Drugi dan

U okviru letnjeg kampa 2013. pod nazivom "May the skills be with you" za studente iz inostranstva i Niša održan je trodnevni trening od 22. do 24.Jula 2013. u prostorijama Univerziteta u Nišu.

Prezentaciju sa treninga na temu "Dinamika i konflikti u timu" možete preuzeti klikom na link DINAMIKA I KONFLIKTI U TIMU - PPT.

Dinamika i konflikti u timu je trening održan drugog dana.
vaznost liderstva vaznost liderstva

dinamika i konflikti u timu dinamika i konflikti u timu


23.07.2013. održan je drugi trening na temu "Dinamika i konflikti u timu". Verovatno i najzahtevniji dan i za studente i za trenere, s obzirom da su studenti prethodno veče imali druženje pod nazivom "Srpsko veče".
Nakon podele učesnika u dve grupe, uz tehničku pomoć studentkinje iz Italije, podeljeni su zadaci za radionicu. Tema radionica Dinamika i konflikti u timu bila je legalizacija lakih droga, s tim što se jedna grupa zalagala za legalizaciju, a druga grupa je bila protivnik legalizacije.

dinamika i konflikti u timu dinamika i konflikti u timu


Prva grupa učesnika radionice na treningu "Dinamika i konflikti u timu" je bila izuzetno aktivna, dok su posmatrači iz Istambula, Bogote i Moskve, pažljivo mortili svaki njihov pokret i sve uredno beležili dinamiku u timu između učesnika.
Konflikt u timu je nastao iznenadnom zamenom ključnih ljudi iz prve u drugu grupu i obrnuto, pred sam početak konferencije za štampu na Madagaskaru.

dinamika i konflikti u timu dinamika i konflikti u timu

Konferencija je spremna, svi su na svojim pozicijama, gosti iz inostranih zemalja su stigli. I prezentacija rezultata održane radionice na temu Dinamika i konflikti u timu može da počne dok ostali učesnici postavljaju pitanja, i nastaje aktvina diskusija.

Nakon konferencije za štampu, u okviru treninga "Dinamika i konflikti u timu", a pre početka pauze za ručak. Student iz Grčke je demonstrirao društvenu igru u kojoj je poželjno da učestvuje što veći broj ljudi.

dinamika i konflikti u timu dinamika i konflikti u timu

Igra zahteva pažnju, koncentraciju, dinamiku u timu, kako bi se postigao što bolji rezultat.

dinamika i konflikti u timu dinamika i konflikti u timu

Nakon ručka, premešteni smo u manje tehnički opremljenu prostoriju, u kojoj je urađeno pakovanje svega naučenog, dodeljeni su domaći zadaci za treći dan treninga, i prezentovane su beleške opservatora iz stranih zemalja.

Pogledajte još i:

Timski rad i izgradnja tima - AIESEC Beograd
Komunikacija i rešavanje konflikata - YURA Leskovac
Važnost liderstva - BEST Niš
Upravljanje projektima i upravljanje vremenom - BEST Niš