kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi


Kvalifikovani dobavljač trgovinskih lanaca

Trgovinski lanci su prisutni u Srbiji i regionu, požurite da vas konkurencija ne prestigne.

Postanite kvalifikovani dobavljač trgovinskih lanaca

Veliki trgovinski lanci, poput Tempa, Metroa, Merkatora, Lidla, su sve prisutniji u Srbiji i regionu. Iskoristite šansu da na vreme postanete kvalifikovani dobavljač trgovnskih lanaca, pre nego što neko drugi zauzme vaše mesto.

Pozovite nas radi organizovanja sastanka, kako bismo snimili situaciju u vašoj organizaciji, iz našeg konsultantskog ugla.

kvalifikovani dobavljač

call button

Da bi jedno preduzeće postalo kvalifikovani dobavljač određenog trgovinskog lanca, sve što treba da uradi je da ispunjava određene uslove koje taj trgovinski lanac zahteva.

Ukoliko se bavite proizvodnjom prehrambenih proizvoda, pored obavezno uvedenog haccp-a (hasapa), odvas će zahtevati da dokažete svoju organizacionu sposobnost da konstantno snabdevate trgovinski lanac proivodima definisanog kvaliteta i kvantiteta.

Organizaciona šema, preventivne i korektivne mere, jasno dokumentovane i definisaneodgovornosti u organizaciji, mehanizam upravljanja pohvalama i žalbama kupaca, su samo od nekih ključnih organizacionih stavki koje je potrebno ispoštovati.

U suštini, postati kvalifikovani dobavljač je veoma jednostavno, samo je potrebno sprovesti u praksi nekih 150 zahteva koje vam napismeno dostavi trgovinski lanac.

Mi vam nudimo konsalting uslugu snimanja situacije u vašoj organizaciji, uspostavljanja kontakta sa trgovinskim lancem, pomoć pri poslovnom pregovaranju i realizaciju potrebnih definisanih zaheva.

Kvalifikovani dobavljač - idejni projekat - Čačak 21.april 2017.

kvalifikovani dobavljač

Za potrebe pokretanja i sprovođenja idejnog projekta pod nazivom Kvalifikovani dobavljači, održana je prezentacija, poslovno okupljanje u prostorijama Naučno Tehnološkog Parka Čačak, 21. aprila 2017.

Pozvano je oko 170 organizacija, članova Udruženja Unija Čačak 2000, s tim što su se na poziv odazvala samo 2 momka iz organizacije Okta Solutions.

Od ostalih prisutnih učesnika konferencije, bili su predstavnici NTP Čačak i Udruženja Unija Čačak 2000.

Cilj ovog poslovnog okupljanja, ove konferencije, bio je da se privrednicima ukaže na mogućnost da učestvuju u projektu pod nazivom "Kvalifikovani Dobavljači", da im se objasni koje konkretne koristi bi imali učestvovanjem u projektu i koje korake je potrebno sprovesti tokom projekta. Projekat bi bio sufinansiran sa 50 % vrednosti od strane RAS-a Razvojne Agencije Srbije.

Generalni zaključak je da privrednici Čačka smatraju da im ovakava poslovna okupljanja nisu potrebna, ili da im unapređenje poslovanja nije neophodno, a možda su jednostavno prezauzeti svojim redovnim poslovnim aktivnostima.

kvalifikovani dobavljač kvalifikovani dobavljač