Trening prodaje
kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

PREPORUKA KONSULTANATA:

Pre nego što odaberete trening za vaše zaposlene, preporučujemo da uradite Skeniranje kompanije i menadžerskog tima ljudi.

IIOSS konsalting alat, utvrđuje stvarne potrebe za treninzima Vašeg menadžerskog tima u roku od 48 sati.

Pozovite nas da Vam prezentujemo IIOSS konsalting alat u prostorijama Vaše organizacije.

call button


Trening prodaje i poslovno pregovaranje - teorijski deo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Veštine prodaje i poslovno pregovaranje

U Banji Koviljaci održan je trening za Udruženje žena preduzetnica EVE Valjevo pod nazivom "Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje" ... Mart 2009.

Ukoliko ste zainteresovani za održavanje ovog treninga za vaše zaposlene, pozovite 064-299-33-78 (Zoran Vojvodic), za sva dodatna pitanja.

Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje održan je u objektu "Sunčana reka", a direktorka objekta je polaznicama poželela prijatan boravak.

Trening prodaje posetilo je oko 30 članica Udruženja EVE Valjevo. U teorijskom delu treninga polaznice su imale prilike da aktivno učestvuju u diskusiju na temu kako se kroz trening veštine prodaje uči i vodenje poslovnog pregovaranja. Iako je 2009.godina obeležena kao godina velike svetske ekonomske krize, veliki odziv polaznica za trening veštine prodaje dokaz je njihove opredeljenosti da unaprede znanja iz ove oblasti koje su od velikog značaja kada je poslovno pregovaranje u pitanju.


Veštine prodaje i poslovno pregovaranje

Najviše pažnje i pitanja bilo je usmereno kako trening veštine prodaje razviti sposobnost prepoznavanja pravih poslovnih partnera kako ne bismo došli u situaciju nenaplativih potraživanja. Poslovno pregovaranje igra veliku ulogu u tom procesu odabira sigurnog poslovnog partnera. Kroz trening veštine prodaje unapredite se u smislu ostvarivanja pozitivnog psihološkog ugovora koji se javlja u prvim trenucima kada se zapocinje poslovno pregovaranje.

Dok je trajao trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje, polaznice su dobile zadatak da pripreme ekipu u okviru svog tima koja ce voditi poslovno pregovaranje u cilju prodaje svojih proizvoda sa lokalnog podrucja. Kako bi što bolje timski nastupile tokom prodaje i da bi poslovno pregovaranje imalo što bolje rezultate polaznice su dobile zadatak da timski sagrade najvišu kulu od raspoloživog materijala. Pogledajte Video izveštaj sa održanog treninga

Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje - Radionica u cilju poboljšanja timskog rada

trening prodaje trening prodaje trening prodaje

Polaznice su podeljene u tri grupe i dato im je 10 minuta da reše problem. Svaka grupa je imala posmatraca koji ce na kraju podneti izveštaj o dinamici rada u timu i kako je vodeno poslovno pregovaranje u okviru tima.

Veštine prodaje - radionica

pobednička ekipa u pravljenju najviše kule na treningu veštine prodaje trening prodaje je idealno bilo idealno mesto za predstavnika Dunav osiguranja gospodina Stojana, da prezentuje koristi od osiguranja

Sve tri grupe su pokazale odlicne rezultate, pobedila je grupa broj 2 najvišom napravljenom kulom.

Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje možda nije direktno povezan sa timskim radom i izgradnjom tima, ali indirektno ima uticaja na medusobno bolje upoznavanje polaznica. Timskim radom je svorena dobra podloga da u drugom delu kroz trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje polaznice uspešno pregovaraju.

Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje - drugi deo

Tokom drugog dela treninga polaznice su dobile zadatak da se pripreme za poslovno pregovaranje sa predstavnicima velikih trgovinskih lanaca i da znanja sa treninga veštine prodaje upotrebe tokom poslovnog pregovaranja. Zadatak je da osmisle strategiju prilikom vodenja poslovnih pregovora i da u roku od 5 minuta iznesu svoj plan za prodaju lokalnog proizvoda.

Veštine prodaje - radionica

 

Veštine prodaje i poslovno pregovaranje u finalnoj fazi radionice

Prezentacija posmatrača grupe broj 2 na radionici dok je trajao trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje.

Veštine prodaje i poslovno pregovaranje - zakljucak

Nakon zaključka, trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje nastavljen je druženjem u okviru objekta Suncana reka, gde su polaznice treninga imale priliku da sa trenerima direktno razgovaraju o poslovnim problemima i izazovima koji ih očekuju.

Trening veštine prodaje i poslovno pregovaranje - detalj sa opuštenog druženja

opuštena atmosfera nakon završenog treninga da bi ovaj trening prodaje ostao u još boljem pamćenju, učesnici su uživali u uz živu svirku

Cena organizovanja i izvodenja treninga veštine prodaje i poslovno pregovaranje iznosi od 400 do 800 Eura u zavisnosti od broja polaznika i broja dana izvodenja treninga.
Ukoliko ste zainteresovani za održavanje treninga kako da unapredite veštine prodaje, pozovite 064-299-33-78 (Zoran Vojvodic) u vezi dodatnih detalja.

Povezane stranice:
- Pogledajte i održani trening pod nazivom Osnovi Licne Prodaje
- Pogledajte i Kako unaprediti veštine pisanja Plana prodaje