kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

SME WEEK 2011. "Marketing strategija i organizacija preduzeća"

 

U okviru Evropske manifestacije SME WEEK 2011. - Nedelja malih i srednjih preduzeća, za privrednika iz Trstenika i okoline, održan motivacioni trening na temu "Marketing strategija i organizacija preduzeća", u prostorijama "Direkcije za izgradnju"; 30.11.2011. (Sreda od 11:00 - 15:00h)

marketing strategija - organizacija preduzeća

Na treningu Marketing strategija i organizacija preduzeća bilo je prisutno oko 11 privrednika. Slaba posećenost manifestacije je najviše zasmetala prisutnim privrednicima, jer nisu imali prilike za još većom i širom razmenom poslovnih iskusava privrednika.

Komentare učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća možete pogledati u nastavku ...

Marketing strategija - Uvod u trening

marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća

Komentar učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Potrebno je pozvati predstavnike regionalnih institucija, i povećati mogućnost za razmenom kontakta i ideja za biznis"

Komentar učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Sve smo ovo već unapred znali, tako da je potrebno više razgovora na temu razvoja biznisa i povezivanje neophodnih činioca radi stvaranja uslova za povezivanje privrednika."

Trening marketing strategija - diskusija učesnika

marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća

Komentar učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Obezbedite veću posećenost ovakvim skupovima, sa konkretnim predlozima i primerima koristi od udruživanja - organizovanja"

Organizacija preduzeća - pitanja i diskusija

Komentar učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Bilo je malo pravih ljudi, na pravom mestu, tako da nismo mogli čuti više konkretnih stvari od uspešnih ljudi koje bismo mogli da usvojimo"

Trening marketing strategija i organizacija preduzeća - diskusija i komentari

marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća marketing strategija - organizacija preduzeća

Komentar učesnika treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Prosečno. Slaba poseta, potrebno je više predstavnika drugih firmi kako bismo razmenili iskustva u vezi sa poslovnim problemima i rešenjima tih problema."

Zaključak sa treninga marketing strategija i organizacija preduzeća

Komentar konsultanta treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća: "Hvala svima koji su prisustvovali i aktivno učestvovali na obeležavanju SME WEEK 2011.

Slabija poseta manifestaciji, od očekivane, je verovatno zato što je privreda u Trsteniku veoma aktivna, tako da privrednici nisu imali vremena da provedu četiri sata sa nama. ;-)

Na manifestaciji nije bilo nezaposlenih osoba, što verovatno znači da u Trsteniku i nema nezaposlenih ljudi. ;-)

Vidimo se na sledećem okupljanju...

Srdačan pozdrav

Z.V.

Ukoliko ste zainteresovani za održavanje ovog treninga Marketing strategija i organizacija preduzeća za vaše zaposlene, pozovite 064-299-33-78 (Zoran Vojvodić), za sva dodatna pitanja.

Pogledajte ostale SME WEEK manifestacije