kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Poslovni skupovi i konferencije od 2008. - 2019.

Cilj poslovnih okupljanja i učestvovanje na konferencijama održanim od 2008. do 2019. je razmena informacija sa privrednim subjektima u vezi sa tekućim aktuelnim privrednim temama, događajima i mogućnostima koje se pojavljuju na tržištu i od kojih privrednici mogu imati konkretne koristi. Pored međusobnog upoznavanja i povezivanja privrednika, na poslovnim skupovima i konferencijama se definišu i buduće razvojne aktivnosti, a koje imaju za cilj definisanje načina za što bolje iskorišćavanje aktuelnih potreba tržišta.

valjevo9

Valjevo - Rezultati i perspektive - 25.09.2019.

Na radionici održanoj u Valjevu, u okviru projekta "Mi znamo kako", koji sprovodi Udruženje poslovnih žena EVE Valjevo, Zoran Vojvodić je prezentovao poslovne modele koji se mogu primeniti u budućem razvoju i poslovanju udruženja žena preduzetnica.

kajsije tabela

Sajam šljiva Osečina - 31.08.2019.

Na sajmu šljiva u Osečini, 31.08.2019. održana je panel diskusija na kojoj je konsultant Zoran Vojvodić, predstavio iskustva sa putovanja u Austirji i poslovne mogućnosti koje se mogu primeniti u Osečini, korišćenjem raspoloživog potencijala.

Kvalifikovani dobavljač

Kvalifikovani dobavljači - Čačak 21.april 2017.

 

U Naučno Tehološkom Parku Čačak, održana jeprezentacija idejnog projekta "Kvalifikovani dobavljači". Ideja je da se u saradnji sa privrednicima, članovima Udruženja Unija Čačak 2000 i članicama NTP Čačak, aplicira za projekat koji bi sufinansirala RAS - Razvojna Agencija Srbije.

Pružamo pomoć pri uvođenju hasap sistema sa ciljem da postanete kvalifikovani dobavljač trgovinski lanaca.

Turizam - zajednička šansa za uspeh - Zaječar 22. / 23.decembar 2015.


Poslovno okupljanje privrednika Kladova i privrednika Zaječara održano je 23.12.2015. u prostorijima Regionalne Privredne Komore Zaječar. Na konferenciji je bilo 24 učesnika, privrednika iz Kladova, Zaječara i Negotina. Organizatiori ovog poslovnog okupljanja su predstavnici Udruženja Privrednika Đerdap i Kreativne Inovacije doo.

Privrednici Kladova su krenuli iz Kladova u ranim jutarnjim satima kako bi obišli privrednike Negotina. Bili su u poseti pivarama i vinarijama. Obišli su rajačke pivnice, Vinarije u Rogljevu i Rajcu.

Socijalno preduzetnistvo

Otvaranje socijalnog inkubatora u Gračanici - Kosovo - 20.08.2014.


Ceremonija početka izgradnje zgrade za Socijalna Preduzeća Gračanica - Socijalnog Inkubatora - organizovana je 20.08.2014.

Osnaživanje i podrška zapošljavanu i socijalno uključivanje najugroženijih i ranjivih grupa kroz promociju umetnosti i zanatstva unutar dobro opremljenog Socijalnog inkubatora koji će biti upravljan od strane socijalnog preduzetništva, razvijen preko Savetodavnog Poslovnog Centra i promovisan od strane svojih putujućih zanatlija.

 

Elektronska promocija opstina

Elektronska promocija preduzetništva na sajtovima gradova i opština - Valjevo 2014.

 

Tokom Marta 2014. uradili smo analizu 167 web portala gradova i opština na teritoriji Republike Srbije.
Rezultati ovog istraživanja prezentovani su u Valjevu na Prolećnom Poslovnom Forumu 03.Aprila 2014. u prostorijama Poslovnog Fakulteta. Tema konferencije bila je "Kako unaprediti održivi ekonomski razvoj", u organizaciji Instituta za Održivi razvoj koje se nalazi u okviru Poslovnog fakulteta Valjevo.
Konferenciji je prisustvovalo oko 25 predstavnika malih i srednjih preduzeća, agencija i institucija i oko 10 studenata sa Poslovnog fakulteta Valjevo.

slobodna ekonomska zona

Ekonomska slobodna zona Mitrovica - 21.08.2013.

Jednodnevna konferencija na temu "Ekonomska slobodna zona Mitrovica", održana je 21.08.2013. u organizaciji REA Prishtina.

Konsultanti kompanije Kreativne Inovcije prisustvovali su ovoj konferenciji, a tu su bili predstavnici biznis sektora Kosova, potencijalni strani investitori i predstavnici lokalnih institucija.

Tokom konferencije čuli smo kako je kreirana studija izvodljivosti "Ekonomska slobodna zona Mitrovica" i planove za godine koje dolaze. Nakon konferencije organizovan je koktel posluženja.

 

organska proizvodnja i turizam

Sajam SPREG - Okrugli sto - Organska proizvodnja i turizam- Valjevo 2013.


Rade Nikolić i Zoran Vojvodić, prezentovali su ideje i metode poboljšanja turističkih potencijala kroz povezivanje sa Organskom proizvodnjom. Promocija treninga u okviru IISP projekta, na kome učesnici mogu pronaći konkretne odgovore na svoja pitanja u vezi sa turizmom, Organskom proizvodnjom i svih ostalih poslovnih problema tj. izazova.

biznis park mitrovica

Otvaranje Biznis Parka u Mitrovici - 15.03.2013.

Jednodnevna ceremonija otvaranje Poslovnog Parka u Mitrovici, održana je 15.03.2013. u organizaciji REA Prishtina.

Konsultanti kompanije Kreativne Inovcije prisustvovali su ceremoniji otvaranja Poslovnog Centra, a ceo projekat je finansiran od strane EU, sa ciljem podizanja privrede Republike Kosova.

Na ceremoniji je dodeljeno 12 grantova u iznosu od 5.000 Eura, privrednicima, početnicima u biznisu tj. Start up-ovima, za najbolje osmišljene poslovne ideje.

Valjevo 2

Poslovni skup u Valjevu - Koristi od učešća u IISP projektu - Valjevo 2013.

 

Rade Nikolić (trener na IISP projektu) i Zoran Vojvodić (volonter na projektu) u saradnji sa Opštinom i Komorom Valjevo, organizovali su poslovni skup i održali prezentaciju sa ciljem pojašnjavanja konkretnih koristi koje će privrednici imati od učešća na IISP projektu.

Na poslovnom skupu je bilo prisutno oko 20-tak privrednika. Studenti su bili zainteresovani da prisustvuju poslovnom skupu i da aktivno diskutuju o uključivanju mladih ljudi, potencijalnih privrednika, u IISP projekat.

Pristina 3

Konferencija - Socijalno preduzetništvo - Prishtina - 29.08.2012.

Jednodnevna konferencija na temu "Socijalno preduzetništvo" ("Youth, Entrepreneurship and Social Business") u organizaciji REA Prishtina održana je u hotelu Emerald.

Konsultanti kompanije Kreativne Inovcije, Rade Nikolić i Zoran Vojvodić, učestvovali su na konfereciji i prezentovali iskustva iz Srbije u vezi sa konceptom socijalnog preduzetništva.

 

 

kladovo5

Poslovni skup - "Povezivanje i koristi od udruživanja" - Kladovo 2011.


Za privrednike iz Kladova i okoline, održan motivacioni trening na temu "Povezivanje i koristi od udruživanja", u prostorijama restorana "Vlaška Kuća"

mikser1

Poslovni skup - Zelene inovacije - Mikser 2010.

Poslovni skup na temu "Zelene inovacije" održan je na "Mixer" manifestaciji, 29. Maj 2010., za studente i ostale zainteresovane posetioce

mikser logo

kreativnost i inovativnost 2

Godina kreativnosti i inovativnosti 2009. - Biznis Baza - Beogradski sajam


Kreativne Inovacije su obeležile Godinu Kreativnosti i Inovativnosti izgradnjom Kreativnog Štanda u saradnji sa svojim klijentima, na Beogradskom Sajmu, na Biznis Bazi krajem Novembra 2009.

creativity and innovation 2009

bb4

Biznis Baza - Beogradski sajam 2008. - Inovativni štand

Međunarodni sajam preduzetnika, Biznis Baza, ostaće zapamćen po izgradnji "Disko Štanda" na Beogradskom Sajmu, i rušenju tabua, ustaljenih normi i formalnih poslovnih pravila ponašanja, Novembar 2008.