kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

SME WEEK 2012. "Zadržite fokus i planirajte buduće korake"

U okviru Evropske manifestacije SME WEEK 2012. - "Nedelja malih i srednjih preduzeća", za privrednika iz Jagodine i okruženja, održana je konferencija na temu na temu "Zadržite fokus i planirajte buduće korake", u prostorijama "HillHotela"; 24.10.2012. (Sreda od 11:00 do 15:00h)

STRATEGIJA I STRATEŠKO PLANIRANJE

sme week 2014

Na konferenciji je bilo razgovora na temu

I - "Strategija i strateško planiranje", Rade Nikolić
II - "Definisanje plana prodaje"; Miodrag Kostić
III - "Sertifikacija sistema kvaliteta"; Igor Panin


hillhotelhill hotel 2

Mesto održavanja, "HillHotel", Stevana Ivanovića 3, 35000 Jagodina, Srbija.

Strategija i strateško planiranje - izveštaj

SME WEEK 2012. održan je u Jagodini u HillHotelu 24.10.2012. Na konferenciji je prisustvovalo oko 35 predstavnika malih i srednjih preduzeća, lokalnih samouprava, opština, predstavnika banaka.

Kroz diskusiju i analizu, pitanja i odgovore, sa privrednicima definisane su buduće perspektive, nove vrednosti i preporuke za dalji način poslovanja.

Komentar učesnika Strategija i strateško planiranje: "Kompletna diskusija je bila edukativna i poučna. Verovatno se na treninzima koje držite govori opširnije i detaljnije pa smatram da ih je potrebno proći."

 

 

 

 

Strategija i strateško planiranje - otvaranje konferencije


Tokom trajanja konferencije razgovarali smo o temama Strategija i strateško planiranje, Unapređenje i plan prodaje; Sertifikacija sistema kvaliteta.
SME WEEK 2012. organizovali su konsultanti kompanije Kreativne Inovacije, u saradnji sa preduzećem Poslovna Znanja i Quality Austria iz Beograda.
Izuzetno veliki doprinos organizovanju i održavanju ove konferencije dao je menadžment HillHotela gde je u prelepom ambijentu održana ova konferencija.
Planiranje budućih koraka je od velike važnosti, s obzirom da je za 2013. goidinu odobren projekat IISP - Integrisana podrška inovacijama od strane EU i planirano je da kroz trenerske obuke prođe preko 300 preduzeća iz Srbije.

sme week 2012 sme week 2012 sme week 2012

Na konferenciji u delu Strategija i strateško planiranje bilo je prisutno 35 predstavnika firmi iz Jagodine i okruženja. Trening je ispunio očekivanja, što je potvrđeno evaluacijama i ostajanjem polaznika do kraja konferencije.

Komentar učesnika Strategija i strateško planiranje: "Najkorisnije je puno praktičnih primera, koje prezentacije čine jako zanimljivim, s tim što je potrebno da traje duže kako bismo međusobno još više razmenili iskustva"

sme week 2012 sme week 2012 sme week 2012

Komentar učesnika Strategija i strateško planiranje: "Smatram da je međusobna saradnja na polju implementacije i sertifikacije jako važna i da je potrebno još više ovakvih okupljanja po mogućstvu u našoj opštini."

Komentar učesnika: "Strateško planiranje i sertifikacija sistema kvaliteta su mi bili najkorisniji. Potrebno je više ovakvih okupljanja sa temama poput motivacije zaposlenih, timskog rada, upravljanje resusrima i tome slično"

Strategija i strateško planiranje - komentar konsultanta:

Sve veći broj privrednika posećuje manifestaciju SME WEEK, koja je pre svega okrenuta ljudima dobre volje i iskrenih i pozitivnih namera.

Polaznici su imali jako puno pitanja u vezi sa temom Strategija i strateško planiranje o kojoj je razgovarano u prvom delu konferencije, tako da aktivna diskusija ni ovog puta nije izostala.

Za SME WEEK 2013. ćemo pripremiti još interesantnih tema u vezi sa kojima su se polaznici izjasnili u evaluaciji.

Srdačan pozdrav i vidimo se sledeće godine :-)

Pogledajte ostale SME WEEK manifestacije