kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

Elektronsko poslovanje - SME WEEK 2013. - ODRŽANO

U okviru Evropske manifestacije SME WEEK 2013. - "Nedelja malih i srednjih preduzeća", za privrednika iz Valjeva i okruženja, održana je konferencija na temu Elektronsko poslovanje, u prostorijama grada Valjeva, Karađorđeva 64; 25.10.2013. (Petak od 11:00 do 15:00h)

Organizatori - Rade Nikolić i Zoran Vojvodić - Kreativne Inovacije doo

Elektronsko poslovanje - video izveštaj

sme week 2014

Bićemo vam veoma zhvalni, ukoliko izdvojite 5 minuta vremena, da preuzmete i popunite Anketu u vezi elektronskog poslovanja i pošaljite na
kreativne.inovacije1@gmail.com

ELEKTRONSKO POSLOVANJE: ANKETA


Elektronsko poslovanje - prezentacija

Elektronsko poslovanje - izveštaj

Konferencija elektronsko poslovanje namenjena je malim i srednjim preduzećima i predstavlja nastavak završteka inovativnih procesa koji se dešavaju u Srbiji u domenu biznisa.

Konferenciji je prisustvovalo 15 privrednika, 3 predstavnika institucija i udruženja i oko 20 studenata sa Poslovnog fakulteta iz Valjeva.

Otvaranje konferencije na temu Elektronsko poslovanje - Predsednik Opštine Valjevo pozdravio je okupljene privrednike i poželeo uspešan i srećan rad.
Rade Nikolić - pozdravni govor, otvaranje konferencije i započinjenje diskusije na temu "Kako od inovacija krenuti ka elektronskom poslovanju".


Elektronsko poslovanje - otvaranje konferencije

elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje

Elektronsko poslovanje - uspešna priča

elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje

Diskusija na temu kako pokretanje mini pivare i proizvodnje leblebije u samom startu prilagoditi elektronskom načinu poslovanja, sa ciljem uštede vremena i smanjenja troškova.
Dodela Zahvalnice za aktivno učešće i doprinos u organizaciji i sprovođenju konferencije na temu Elektronsko poslovanje.

Elektronsko poslovanje - analiza

elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje elektronsko poslovanje

Veoma smo pozitivno iznenađeni i obradovalo nas je prisustvo velikog broja studenata, mladih ljudi, koji su dali svoj aktvini doprinos održavanju ove konferencije.
Studeti su imali brojna pitanja za učesnike konferencije i za prisutne predstavnike mnogobrojnih firmi na temu kako će iskoristiti elektronsko poslovanje i prilagoditi ga trenutnom poslovanju.

Elektronsko poslovanje - diskusija
elektronsko poslovanje elekto poslovanje e business

 

Ljubica Marković - Koordinatorka biznis info centra Valjevo, prikazala je mogućnosti koje se pružaju privrednicima i konkretne koristi koje će imati od Biznis info centra. Razgovarano je o ideji pokretanja i osnivanja centra, svrhi postojanja, ciljevima koje će ostvariti, a pokrenuta je diskusija na temu koristi info centra za potencijalne strane investitore.

 

Elektornsko poslovanje - prilagođavanje poslovanja

prezentacije poslovni skup poslovno okupljanje

Zoran Vojvodić - predstavio je mogućnosti koje pruža prelazak na elektronsko poslovanje i alate koji mogu biti od velike koristi privrednicima, malim i srednjim preduzećima.

Da podsetimo da je cilj manifestacije bio da se privrednicima skrene pažnja na potrebu prelaska na elektronsko poslovanje kako bi opstali na tržištu i da informacije o elektronskom poslovanju, postoje na internetu, dostupne su i mogu se naučiti.
A kako primeniti osvojeno i naučeno znanje u svom poslovanju, privrednici su imali prilike da čuju od Zorana Vojvodića koji je sve to prezentovao uz pomoć PREZI aplikacije, koju ovom prilikom ponovo preporučuje da privrednici koriste u svrhu promotivnih aktivnosti svoga poslovanja.

Elektronsko poslovanje - iskustva iz USA

e business e commerce elektro poslovanje

 

Na završnom delu konferencije na temu elektronsko poslovanje, urađeno je "pakovanje" svega naučenog i analizirana su dodatna pitanja u vezi sa mogućnosti i koristima za privrednike od prelaska na elektronsko poslovanje.
Polaznici konferencije popunili su Anketu koja se odnosi na Elektronsko poslovanje i time je urađeno početno skeniranje tržišta Srbije po pitanju blikosti sa ovim načinom poslovanja.

Ukoliko imate 5 minuta vremena, preuzmite Anketu, popunite je i pošaljite na kreativne.inovacije1@gmail.com

ELEKTRONSKO POSLOVANJE: ANKETA

Bez obzira da li imate nameru da pokrenete sopstveni biznis, ili ste već duži niz godina u biznisu, budite slobodni da popunite Anketu i time date aktivni doprinos održanoj konferenciji na temu elektronsko poslovanje.


Ovom konferencijom učinili smo presudni korak ka usvajanju naučenog.

Vidimo se na SME WEEK-u 2014. :-)

ELEKTRONSKO POSLOVANJE - UČESNICI


Učesnici ovogodišnje SME WEEK 2013. manifestacije bili su predstavnici navedenih kompanija koji su preneli svoja iskustva i znanja iz oblasti elektronskog poslovanja polaznicima treninga, a od privrednika na konferenciji naučili su nešto novo.

elektronsko poslovanje e business elektronsko poslovanje
elektronsko poslovanje e business e business
elektronsko poslovanje el poslovanje e business
e business e business el poslovanje
e biznis e biznis e business

 

Pogledajte ostale SME WEEK manifestacije

Povezane stranice:

ELEKTRONSKO POSLOVANJE - SME WEEK 2013. - NAJAVA