kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

Trening "Timski rad - izgradnja tima"


PREPORUKA KONSULTANATA:

Pre nego što odaberete trening za vaše zaposlene, preporučujemo da uradite Skeniranje kompanije i menadžerskog tima ljudi.

IIOSS konsalting alat, utvrđuje stvarne potrebe za treninzima Vašeg menadžerskog tima u roku od 48 sati.

Pozovite nas da Vam prezentujemo IIOSS konsalting alat u prostorijama Vaše organizacije.

call button

 

Za članove studentskog udruženja Aiesec održan je motivacioni trening na temu Timski rad - izgradnja tima 11.06.2011. (subota od 11:00 - 15:00 h)

logo

Timski rad - izgradnja tima 1

Usled malo lošijeg audio kvaliteta, obezbedili smo vam kompletan transkript intervjua koji možete pogledati klikom na LINK.

 


Dobro došli ... Mile Widziane ... 11.06.20011.

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Veoma sam oduševljen što ste izdvojili subotu prepodne za mlade entuzijaste. Za naredne treninge ćemo se bolje međusobno organizovati."

Trening Timski rad Trening timski rad

Timski rad - izgradnja tima - Uvod u trening

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Na vrlo kreativan način ste predstavili teorijski deo i pokazali suštinu današnje teme. Ubacite još radionica u program koje bi kraće trajale"

Uvod u trening Timski rad - izgradnja tima...

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Problem su očekivanja koja nisu jasno postavljena. Sam način rada je veoma dobar i zanimljiv. Predavači prijatni i pristupačni. Radionica na kraju jako zanimljiva i dobro osmišljena. Priča o proizvodu i uslugama je dosta interesantna i zanimljiva, bilo bi zanimljivo čuti je detaljnije."

Timski rad - izgradnja tima 4 Timski rad - izgradnja tima 5

Timski rad - izgradnja tima - Radionica

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Bilo je zanimljivo, šteta što nije moglo duže da traje i detaljnije da se prođu teme radionice. Predlog - Targetirati izabrane teme koje predstavljaju suštinu organizacije."

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Meni se nije svideo trening. Struktura u prvom, teorijskom delu, je bila malo nejasna, trebalo je biti bolje struktuirana sa manje rasplinjanja i digresija. Više vremena usmeriti na radionice, a priča da bude konkretnija."

Timski rad - izgradnja tima 6 Timski rad - izgradnja tima 7

Ekipa za voće i povrće na treningu Timski rad - izgradnja tima ... Ekipa za kozmetiku ...

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Zanimljiv trening koji nas je naveo da se pomažemo i uradimo zajednički posao. Bili smo upućeni jedni na druge - timski rad. Naučila sam kako izbeći packe nadređenih i kako uveriti određene ljude da sam baš ja ono što im treba."

Timski rad - izgradnja tima 8 Timski rad - izgradnja tima 9

Ekipa za alkohol ... Ekipa volontera na treningu Timski rad - izgradnja tima ...

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Sviđa mi se radionica, takav način rada je nama blizak i mislim da smo se dobro snašli kao grupa. Veoma zanimljivo. Predlog - Javni nastup, rešavanje konflikta i nešto na temu kako se pravi restruktura u okviru jedne firme."

Timski rad i izgradnja tima - Prezentacija ideja

Komentar učesnika treninga Timski rad - izgradnja tima: "Meni su lično svi treninzi dobro došli. Prvi deo je bio kraći i informacije su bile korisne, ali se u nekim trenutcima više rasplinjalo. Odlična ideja za radionicu, samo joj se može dodati malo strukture. Predlog - trening Javni nastup, efektivna komunikacija, liderstvo ..."

Timski rad - izgradnja tima 92 Timski rad - izgradnja tima 91

Predstavljanje ideje...

Timski rad - izgradnja tima 93

Timski rad - izgradnja tima
...
Završni intervju u slobodnoj režiji trenera na treningu

Komentar trenera: "Odlična ekipa studenata, mladi, dinamični ljudi, koji znaju šta hoće, imaju postavljene ciljeve, samo im je potreban "vetar u leđa" kako bi ih lakše ostvarili. Svaki od polaznika je imao formirano mišljenje o mnogim temama koje smo prolazili kroz trening, tako da je bilo malo problematično usmeriti ih na samo jednu temu i držati im pažnju u samo jednom pravcu. Odlično su se snašli u radionici o timskom radu, i vrlo rado ćemo se ponovo odazvati budućim pozivima članova Aiesec-a za novim treningom."