kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

REFERENCE

IIOSS konsalting alat je primenio veliki broj kompanija u 14 zemalja sveta i do sada je skenirano preko 21.000 menadžera

reference

Klijenti u Srbiji i regionu

IIOSS konsalting alat je isključivo alat koji svojim rezultatima daje određene smernice, koje vam mogu pomoću u organizivanju timova kako bi ostvarili kvalitetnije rezultate.
IIOSS konsalting alat ne daje gotova rešenja. IIOSS nije čarobni štapić kojim se mogu rešiti svi problem koji su se godinama nagomilavali u nekoj organizaciji.
Kada organizacija prihvati da je potrebno kvantifikovanje onoga što imaju, to predstavlja prvi korak u implementaciji ovog alata.
Klijenti u regionu su to izgleda shvatili pre organizacija u Srbiji, što je I potpuno logično, jer u Srbiji niko nema vremana da stane, razmisli, kreira strategiju, izmeri snagu svog tima I kreira strategiju.
Naravno, uvek ima izuzetaka, pa tako I po ovom pitanju, I evo tri firme iz Srbije su uzele učešće I skrenirale snagu svoje organizacije I snagu svog menadžerskog tima.
Nakon skeniranja I dobijanja rezultata, potrebno je u saradnji sa HR sektorom organizacije, pronaći načine za stabilizovanje onoga šta imate.
Uvek je preporuka da pre nego što počnete da širite svoju organizaciju, stabilizujete ono što već imate.  
Ukoliko nemate HR sektor u svojoj organizaciji, nudimo vam uslugu analiziranja dobijenih rezultata, preporuke za kreiranje timova u zavisnosti od ciljeva koje želite da ostvarite.
Najvažnije je postaviti svakog zaposlenog na onu poziciju na kojoj njegovi potencijali mogu biti najbolje iskorišćeni, IIOSS konsalting alat vam upravo to omogućava.

fogg travel club

Fogg travel club - Srbija

perutnina

Perutnina Ptuj - Breza - BiH

elektroprivredna bih

Elektroprivreda - BiH

sparkase

Sparkasse - Sarajevo - BiH

world visionWorld Vision - Sarajevo - BiH

moda carmen

Carmen line - Banja Luka

oxfam

Oxfam Italia - Sarajevo - BiH

kompas bih

Kompas - Sarajevo / Ljubljana

monting energetika

Monting Energetika - Sarajevo - BiH

redah

Redah - Mostar - BiH

telma bih


Telma - Ljubljana - Slovenija

bh telekom

BH Telekom - BiH

energoinvest

Energoinvest - Sarajevo - BiH

gtz

GTZ - Sarajevo - BiH

calypso

Calypso - Sarajevo - BiH


Pogledajte:
- Skeniranje menadžerskog tima
- Skeniranje ekonomskog zdravlja kompanije
-
Koristi za HR sektor