kreativne inovacije images
Početna Konsalting usluge O nama Klijenti Projekti SME WEEK 2010.-2015. Poslovna putovanja Konferencije i poslovni skupovi

 

HASAP standard

Cena za uvođenje hasapa kreće se između 600 i 1000 eura (od 4-6 rata).
Potrebno je oko mesec ipo dana, zavisi od obima posla, broja zaposlenih, broja objekata i sl.
Plaćanje preko žiro računa preduzeća.
klijenti hasap

call button

HASAP standard

Kada se implementira hasap sistem i počne da funkcioniše, nakon odredjenog vremena (oko šest meseci) hasap sistem se može sertifikovati. Sertifikaciju obavlja ovlašćena sertifikaciona kuća.

Sertifikovani hasap sistem predstavlja hasap standard. Ne postoji jedinstveni hasap sistem koji se može primeniti za svako preduzeće ili ugostiteljski objekat.


restoran restorani sa hasapom - bolja usluga
hasap

 

Hasap - Implementacija ?

Implementacija hasap standarda je još jedna pogrešno definisana izjava. Bilo koji objekat da je u pitanju, najpre se uveden hasap sistem, pa se onda dobija hasap sertifikat.

hasap sistem sertifikovani hasap sistem za izvoz vam treba hasap standard

Nakon odredjenog vremena može se uraditi sertifikacija hasap sistema i time se potvrdjuje da se hasap sistem sprovodi kako je definisano. Za sertifikovani hasap sistem dobija se hasap sertifikat.

Za inostranog kupca, u većini slučajeva je dovoljno formulisati hasap izjavu kojom se garantuje ispravnost proizvoda i sprovodjenje implementiranog hasap sistema.

Slične stranice:

- hasap ponuda
- hasap
- hasap sistem
- haccp
- implementacija hasap standarda
- uvodjenje hasapa
- Izjava o implementiranom hasap sistemu